ua en ru

"Закарпатгаз Збут": у I кварталі 2020 року споживання газу зросло на 3%

"Закарпатгаз Збут": у I кварталі 2020 року споживання газу зросло на 3% Ілюстративне фото (УНІАН)

Зростання об’ємів відбулося в основному за рахунок зростання споживання побутовими споживачами

У I кварталі поточного року споживачі Закарпатської області використали майже 163 млн куб. м газу, що на 3% (або на 4,82 млн куб. м) більше, аніж за аналогічний період минулого року.

Про це повідомляє прес-служба ТОВ "Закарпатгаз Збут".

"Цього разу у нас не спостерігається динаміки зменшення обсягів споживання, як це було у попередні роки. Зростання об’ємів відбулося в основному за рахунок зростання споживання побутовими споживачами, тобто населенням", - прокоментувала директор ТОВ "Закарпатгаз Збут" Вікторія Томинець.

Таким чином, закарпатці за перші три місяці 2020 року спожили на 5,6 млн куб. м природного газу більше. За словами прес-служби, саме на цю категорію припадає 86,4% споживання в регіоні. Натомість споживання газу у першому кварталі 2020 році юридичними особами зменшилося на 0,77 млн куб. м або на 3,4% .

"Товариство "Закарпатгаз Збут" є постачальником із спеціальними обов’язками на території Закарпатської області. Товариство здійснює постачання для понад 274 тисяч дворогосподарств та майже 4 тисяч юридичних осіб Закарпатської області", - йдеться у повідомленні.