ua en ru

"Закарпатгаз" забезпечив облік газу практично в усіх споживачів області

"Закарпатгаз" забезпечив облік газу практично в усіх споживачів області "Закарпатгаз" забезпечив облік газу практично в усіх споживачів області

За рівнем оснащення житлового фонду лічильниками газу Закарпаття посідає одне перших місць серед областей України

За рівнем оснащення житлового фонду лічильниками газу Закарпаття посідає одне перших місць серед областей України. Впродовж 2016 року індивідуальними приладами обліку, на суму понад 4,2 мільйонів гривень, було додатково забезпечено ще майже 2,5 тисячі закарпатців, зазначає прес-служба "Закарпатгазу".

Таким чином, зазначили у компанії, вже у поточному році 99% побутових споживачів регіону обліковують природний газ за допомогою індивідуальних лічильників.

На сьогодні в Закарпатській області лічильники відсутні лише в 2,5 тисячі споживачів природного газу, які наразі сплачують за використане паливо відповідно до норм споживання. Тому, встановити індивідуальні лічильники для кожного з них – є одним з пріоритетних напрямів роботи компанії. Для зручності клієнтів прилади обліку встановлюються відповідно до затверджених графіків. Ознайомитися з ними може кожен на офіційному сайті ПАТ "Закарпатгаз".

"Час від графіку встановлення лічильників корегується, адже щоразу кількість споживачів, де потрібно встановити прилад зменшується. Для тих, хто ще немає газових лічильників, їх планується встановити вже кінця цього року, що дозволить в терміни завершити виконання державної програми із забезпечення обліком усіх споживачів", - розповів директор з капітального будівництва ПАТ "Закарпатгаз" Євген Полуницький.