ua en ru

На Закарпатті затримали дев’ятьох нелегалів

На Закарпатті затримали дев’ятьох нелегалів Фото: затримані нелегали (прес-центр ДПСУ)

Одного з них затримали на відстані 15 метрів від кордону

У Закарпатській області прикордонники затримали дев’ятьох нелегальних мігрантів - восьмеро в'єтнамців та одного узбека. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

"Близько 8-ї години ранку оперативникам Західного регіонального управління Держприкордонслужби вдалось запобігти незаконному перетину українсько-словацького кордону нелегалами", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, прикордонники виявили шістьох чоловіків та двох жінок, які рухались в бік кордону неподалік населеного пункту Великий Березний. Вони не мали при собі жодних документів, назвались громадянами В'єтнаму.

На Закарпатті затримали дев’ятьох нелегалівНа Закарпатті затримали дев’ятьох нелегалівНа Закарпатті затримали дев’ятьох нелегалів

Фото: затримані нелегали (прес-центр ДПСУ)

Ще одного незаконного мігранта затримали прикордонники відділення "Верховина Бистра" цього ж загону за півгодини по тому на відстані 15 метрів від кордону. 47-річний чоловік намагався незаконно потрапити до Польщі. Попередньо встановлено, що він є громадянином Узбекистану.

Нагадаємо, 13 квітня повідомлялося, що за роки незалежності України прикордонники затримали 150 тис. нелегалів.