ua en ru

На Закарпатті за добу затримали 12 ящиків контрабандних сигарет і 5 нелегалів з Африки, - Москаль

На Закарпатті за добу затримали 12 ящиків контрабандних сигарет і 5 нелегалів з Африки, - Москаль Фото: Геннадій Москаль

За добу на зеленому кордоні значних інцидентів не зафіксовано

Протягом минулої доби на зеленому кордоні в Закарпатській області значних інцидентів не зафіксовано, в той же час припинено кілька спроб контрабанди незначних партій тютюнових виробів та переправлення нелегальних мігрантів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

"У Великоберезнянському районі прикордонники затримали п'ятьох нелегалів, громадян Сомалі, які з допомогою місцевого провідника (жителя с. Завосина) намагалися пробратися до Словаччини", - сказано в повідомленні.

Крім того, в Тячівському районі двоє місцевих жителів спробували переправити через річку Тиса десять ящиків цигарок до Румунії, а у Виноградівському районі поблизу смт Вилок місцевий селянин намагався провезти в Угорщину два ящики сигарет, додали в прес-службі.

За всіма фактами складено протоколи, затримані притягуються до адміністративної та кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, раніше голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль жорстко розкритикував представників правоохоронних органів за криміногенну ситуацію в області.