ua en ru

На Закарпатті СБУ виявила підпільну майстерню з виробництва зброї

На Закарпатті СБУ виявила підпільну майстерню з виробництва зброї Фото: СБУ вилучила з підпільної майстерні на Закарпате ручки-пістолети

Зловмисник виготовляв та продавав ручки-пістолети

Служба безпеки України (СБУ) спільно з Національною поліцією виявила підпільну майстерню з виробництва зброї на Закарпатті. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Зловмисник, який спеціалізувався на виготовленні ручок-пістолетів, облаштував незаконне виробництво в підсобному приміщенні власного будинку. Працював виключно з надійною клієнтурою під конкретне замовлення. Товар виготовляв лімітованими партіями і поширював через посередника", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, днем раніше оперативникам спецслужби вдалося затримати посередника з двома ручками-пістолетами, одна з яких була заряджена і готова до стрільби. Під час обшуку в майстерні правоохоронці вилучили обладнання, запчастини до зброї, порох, безліч набоїв різного калібру і гільз.

На даний момент розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-слідчі дії.

Обладнаннямайстерня з виготовлення зброїпристосування для виготовлення ручок-пістолетівзапчастини до зброївид підпільної майстерніпатрони та гільзи

Фото: підпільна збройна майстерня на Закарпатті

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Нацполиция і СБУ перекрили найбільший канал поставок на окуповану територію Донбасу.