ua en ru

На Закарпатті внаслідок ДТП постраждали 6 осіб

На Закарпатті внаслідок ДТП постраждали 6 осіб Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

На Закарпатті вчора, 5 листопада 2017 року, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) постраждали 6 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Закарпатській області.

Як повідомляється, аварія сталася уночі у селі Терново, де зіткнулися автомобілі Opel Omega і ВАЗ -2107.

"Внаслідок аварії, до лікарні госпіталізували шістьох осіб. Пасажирка іномарки у результаті отриманих травм опинилася у реанімації, четверо осіб, включаючи водіїв автомобілів, перебувають у травматології і ще одна пасажирка ВАЗ-2107 - потрапила до хірургічного відділення районної лікарні", - йдеться у повідомленні.

Наразі за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху, що призвели до травмування потерпілих).

На Закарпатті внаслідок ДТП постраждали 6 осібНа Закарпатті внаслідок ДТП постраждали 6 осібНа Закарпатті внаслідок ДТП постраждали 6 осіб

Фото: ДТП (zk.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Житомирі сьогодні вранці, 6 листопада 2017 року, автомобіль Mazda врізався в дерево та будинок, внаслідок чого загинули дві особи.