ua en ru

На Закарпатті проводиться спецоперація по боротьбі з незаконним бізнесом на кордоні

На Закарпатті проводиться спецоперація по боротьбі з незаконним бізнесом на кордоні Фото: Олег Слободян (dpsu.gov.ua)

Спецоперація спрямована на виявлення і затримання організаторів незаконної міграції та контрабанди

У Закарпатській області проводиться спецоперація по запобіганню незаконного бізнесу на кордоні. Про це повідомив РБК-Україна спікер Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

За інформацією Держприкордонслужби, спецоперація спрямована на виявлення і затримання організаторів незаконної міграції, контрабанди та інших незаконних дій на українському кордоні.

"Проводяться обшуки в понад 100 приміщеннях учасників злочинних схем, залучена техніка Держприкордонслужби, особовий склад і прикордонна авіація", - повідомив Слободян.

За його словами, вже є факти вилучення наркотиків і валюти.

На Закарпатті проводиться спецоперація по боротьбі з незаконним бізнесом на кордоніНа Закарпатті проводиться спецоперація по боротьбі з незаконним бізнесом на кордоніНа Закарпатті проводиться спецоперація по боротьбі з незаконним бізнесом на кордоніНа Закарпатті проводиться спецоперація по боротьбі з незаконним бізнесом на кордоніНа Закарпатті проводиться спецоперація по боротьбі з незаконним бізнесом на кордоні

Фото: обшуки (dpsu.gov.ua)

За інформацією РБК-Україна, Аттіла Горват, якого пов'язують з приватним ділянкою кордону в Закарпатській області, поки не затримано, в його помешканні проводяться обшуки, також з ним проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, крім того, сьогодні, 16 листопада, Національна поліція проводить близько 50 обшуків в шести регіонах України у справі зловживань в особливо великих розмірах і злочинній змові з метою корупційних доходів.