ua en ru

На Закарпатті сталася стрілянина в готелі

На Закарпатті сталася стрілянина в готелі Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Один з учасників конфлікту отримав кульове поранення та був госпіталізований

У одному із готелів міста Хуст на Закарпатті сьогодні, 30 серпня, стався конфлікт із застосуванням зброї. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Повідомлення про стрілянину з невідомої зброї надійшло до правоохоронців по півночі.

"За викликом виїхали слідчо-оперативна група, працівники Управління поліції охорони та група реагування патрульної поліції. Правоохоронці з’ясували, що у ході конфліктної ситуації, 26-річний та 29-річний жителі сусідньої області використали свої зареєстровані небойові пістолети", - повідомляють у поліції.

Унаслідок конфлікту 26-річний чоловік отримав кульове поранення. Його доправили до лікарні. Життю та здоров’ю чоловіка нічого не загрожує.

Правоохоронці розпочали слідство за фактом правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України - хуліганство зі застосуванням зброї. 29-річного фігуранта затримано у порядку статті 208 КПК України (затримання уповноваженою службовою особою).

Нагадаємо, в Одесі 28 серпня на стоянці поблизу закладу швидкого харчування стався конфлікт зі стріляниною. Один з учасників інциденту отримав травму голови в результаті бійки.