ua en ru

На Закарпатті прикордонники затримали 2 мігрантів із Сирії

На Закарпатті прикордонники затримали 2 мігрантів із Сирії Фото: сирійські біженці на українському кордоні (прес-центр ДПСУ)

Іноземці переховувалися на цвинтарі у прикордонні

Сьогодні, 23 грудня 2017 року, вночі прикордонники Мукачівського загону затримали двох іноземців, які мали намір незаконно потрапити до Угорщини. Ними виявилися громадяни Сирії, повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Зазначено, що близько 02:00 прикордонники відділу "Лужанка" спільно з представниками поліції в ході перевірки оперативної інформації, наданої співробітниками відділу внутрішньої безпеки Держприкордонслужби, затримали двох невідомих осіб не слов’янської зовнішності.

"Чоловіки переховувались на території цвинтаря поблизу селища Астей Берегівського району. Документів при собі затримані не мали, лише повідомили, що є громадянами Сирії та мали намір у подальшому потрапити до однієї з країн Європейського Союзу", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, з метою складання протоколів про адмінправопорушення та проведення фільтраційних заходів, нелегальних мандрівників доправили до прикордонного підрозділу. Подальшу долю та міру покарання правопорушникам визначатиме суд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прикордонники викрили канал переправлення нелегальних мігрантів із В’єтнаму до країн Євросоюзу.