ua en ru

На Закарпатті прикордонники затримали 12 мігрантів

На Закарпатті прикордонники затримали 12 мігрантів Фото: український прикордонник (прес-центр ДПСУ)

Зловмисники незаконно намагались дістатись у Словаччину

На Закарпатті прикордонники затримали 12 мігрантів, які незаконно намагались дістатись в Словаччину. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

Як зазначається, прикордонники неподалік кордону виявили групу осіб, яка пробиралась через ліс у напрямку Словаччини. Іноземці, серед яких 7 чоловіків та 4 жінки, не мали при собі жодних документів, але представились громадянами В’єтнаму.

"Прикордонний наряд виявив ще одного громадянина В’єтнаму, який переховувався від правоохоронців неподалік. Наразі тривають пошукові заходи, спрямовані на виявлення можливих провідників та інших нелегалів", - йдеться у повідомленні.

Наразі правопорушників доставлено у відділ прикордонної служби "Новоселиця", після встановлення особи їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.204-1(Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські прикордонники затримали шістьох нелегальних мігрантів із Ліберії та Бангладеш, які намагались незаконно потрапити до Польщі та Угорщини.