ua en ru

На Закарпатті прикордонники зі стріляниною затримали порушників кордону

На Закарпатті прикордонники зі стріляниною затримали порушників кордону Фото: прикордонник (УНИАН)

Автомобіль порушників намагався перетнути українсько-словацький кордон

Співробітники Держприкордонслужби (ДПСУ) на українсько-словацькому кордоні зі стріляниною зупинили порушників, які на автомобілі намагалися порушити державний кордон. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Повідомляється, що вчора ввечері прикордонний наряд поблизу села Завосино помітив легковий автомобіль Volkswagen Touareg іноземної реєстрації, що рухався в бік кордону. На вимогу правоохоронців, водій не зупинився. Старший прикордонного наряду зробив попереджувальний постріл вгору, після чого автомобіль зупинився.

З транспортного засобу вийшли двоє невідомих в стані алкогольного сп'яніння. Пасажир був затриманий, а водій сів за кермо і спробував сховатися з місця події. Його автомобіль був заблокований транспортом прикордонників, і правопорушник пішов на прорив, пошкодивши шлагбаум контрольного поста. Його почали переслідувати. По дорозі водій джипа не впорався з керуванням, наїхав на камінь, в результаті чого автомобіль перекинувся.

Як з'ясувалося згодом, за кермом іномарки перебував 46-річний житель Малого Березного, в якості пасажира був його 47-річний односелець.

На місце події прибула група реагування і представники Національної поліції.

Правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму та злісну непокору працівнику ДПСУ. Транспортний засіб передано поліції.

Нагадаємо, раніше співробітники Державної прикордонної служби України на кордоні з Румунією виявили безпілотник.