ua en ru

На Закарпатті невідомі кинули гранату у автомобіль місцевого мешканця

На Закарпатті невідомі кинули гранату у автомобіль місцевого мешканця Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

На Закарпатті сьогодні вночі, 27 жовтня 2017 року, невідомі кинули гранату у автомобіль місцевого мешканця. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Закарпатській області.

Як зазначається, подія трапилася у Виноградові. Потерпілий повідомив правоохоронцям, що прокинувся серед ночі від звуку, що нагадував вибух, а вийшовши у двір виявив сильні пошкодження автомобіля Hyundai Santa, який належить його дружині.

Правоохоронці встановили, що автомобіль пошкоджено вибухом.

"Попередньо правоохоронці встановили, що невідомі скористалися гранатою РГД, експертиза встановить точну модель вибухового пристрою. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ, тобто хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень", - йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронці встановлюють причетних до правопорушення, зловмисникам загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

На Закарпатті невідомі кинули гранату у автомобіль місцевого мешканцяНа Закарпатті невідомі кинули гранату у автомобіль місцевого мешканцяНа Закарпатті невідомі кинули гранату у автомобіль місцевого мешканцяНа Закарпатті невідомі кинули гранату у автомобіль місцевого мешканцяНа Закарпатті невідомі кинули гранату у автомобіль місцевого мешканцяНа Закарпатті невідомі кинули гранату у автомобіль місцевого мешканця

Фото: невідомі кинули гранату у автомобіль на Закарпатті (zk.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві затримали пасажира таксі, який викинув гранату з вікна автомобіля, щоб уникнути відповідальності.