ua en ru

На Закарпатті рятувальники відшукали трьох заблукалих туристів із Чехії

На Закарпатті рятувальники відшукали трьох заблукалих туристів із Чехії Фото: допомога чеським туристам у Карпатах (прес-центр ДСНС)

Один із них отримав травму ноги

У Рахівському районі Закарпатської області рятувальники відшукали трьох заблукалих чеських туристів. Про це повідомляє обласне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зокрема зазначено, що 30 грудня 2017 року о 19:15 стало відомо, що під час проходження туристичного маршруту поблизу г. Говерла Рахівського району, втратили орієнтир місцевості та заблукали троє туристів 1985, 1994 та 1998 років народження, громадяни Чехії.

Як повідомляється, для проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено чотирьох осіб та одну одиницю техніки Рахівського гірського пошуково-рятувального відділення.

"Близько 02:00 31 грудня рятувальники дісталися до місця перебування туристів. Як виявилося, один із них отримав травму ноги. Потерпілому було надано першу домедичну допомогу. Далі туристів було супроводжено до м. Рахів. Травмованого передано лікарям Рахівської ЦРЛ", - доповіли у відомстві.

На Закарпатті рятувальники відшукали трьох заблукалих туристів із ЧехіїНа Закарпатті рятувальники відшукали трьох заблукалих туристів із ЧехіїНа Закарпатті рятувальники відшукали трьох заблукалих туристів із ЧехіїНа Закарпатті рятувальники відшукали трьох заблукалих туристів із Чехії

Фото: чеських туристів врятовано в Карпатах (прес-центр ДСНС)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Івано-Франківській області рятувальники віднайшли і надали допомогу двом туристам, які заблукали в районі гори Піп Іван у Карпатах.