ua en ru

На Закарпатті ліквідований канал контрабанди наркотиків у Європу

На Закарпатті ліквідований канал контрабанди наркотиків у Європу Фото: наркотики (Pixabey)

Наразі вирішується питання про затримання фігурантів справи

На Закарпатті правоохоронці викрили групу осіб, які займалися незаконним виготовленням та збутом наркотиків шляхом незаконного переміщення через державний кордон України. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

"На території Виноградівського району, на пункті пропуску "Вилок" на кордоні з Угорщиною, при спробі незаконного переміщення з України до Європи близько кілограма наркотичного засобу, затримано місцевого мешканця", - сказано у повідомленні.

Також у ході спільної спецоперації правоохоронців у фігурантів кримінального провадження проведено 7 обшуків. В результаті них виявлено та вилучено 15 млн угорських форинтів, 10 тисяч доларів США, майже 10 тисяч євро, автомобілі, пістолет "Форт", понад 140 рослин схожих на коноплю, гранату РГД 5, три чорні маски, пакунок з 400 г речовини рослинного походження схожої на коноплю тощо. Призначено відповідні судові експертизи.

altaltaltalt

Фото: обшук у підозрюваних

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, вирішується питання про затримання фігурантів кримінального провадження та арешт вилученого майна.

Нагадаємо, Служба безпеки України в Одеській області ліквідувала канал контрабанди екстазі з Європи. Повідомлялося, що двоє місцевих жителів отримували психотропів МДМА поштою і збували його у розважальних закладах Одеської області.