ua en ru

На Закарпатті автомобіль злетів у річку, є постраждалі

На Закарпатті автомобіль злетів у річку, є постраждалі Фото: ДТП у Рахові

Водій знаходиться в реанімаційному відділенні

В місті Рахів Закарпатської області водій не впорався з керуванням авто та злетів у річку. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

"У неділю після обіду в Рахові автомобіль "Mercedes" злетів у річку Тиса. 20-річного водія спільними зусиллями рятували працівники поліції та рятувальники", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили, що водій не впорався з керуванням та злетів у річку Тиса. Машина заїхала у воду на 10 м. В авто знаходився лише водій.

"У результаті аварії він отримав різану рану шиї з пошкодженням трахеї, закриту черепно-мозкову травму та забій головного мозку. Зараз він знаходиться в реанімаційному відділенні лікарні", - додали в прес-службі.

За даним фактом слідчі порушили кримінальне провадження за ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження).

На Закарпатті автомобіль злетів у річку, є постраждаліНа Закарпатті автомобіль злетів у річку, є постраждаліНа Закарпатті автомобіль злетів у річку, є постраждаліНа Закарпатті автомобіль злетів у річку, є постраждалі

Фото: ДТП в Рахові

Нагадаємо, в Харкові в результаті зіткнення у суботу, 5 листопада, маршрутного автобуса і автомобіля Chevrolet Cruze загинули три людини.