ua en ru

Захоплення санаторію в Одесі: поліція порушила справу

Захоплення санаторію в Одесі: поліція порушила справу Фото: санаторій "Лермонтовський" (facebook.com/Санаторий-Лермонтовский)

Поліція кваліфікувала захоплення санаторію в Одесі як самоправство

За фактом захоплення санаторію "Лермонтовський" в Одесі поліція порушила справу. Про це у Facebook повідомив радник начальника одеської поліції Руслан Форостяк.

"За фактом подій під час самовільного захоплення адміністративного корпусу санаторію "Лермонтовський" в Одесі відкрито провадження за ознаками правопорушення передбаченого ст. 356 КК України (самоправство, - ред.)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначив Форостяк, сьогодні вранці група осіб, схожих на "тітушок" (приватна охоронна агенція) разом з "новим" директором увірвалися до санаторію.

"На місце подій прибули правоохоронці... в результаті всі примішення були звільнені, сам санаторій був розблокований. Крім того були вжиті заходи по охороні правопорядку, провели огляд приміщень, була зафіксована матеріальна шкода завдана майну, зокрема вибиті двері та замки дверей до адміністративних приміщень", - додав Форостяк.

Крім того, за словами представника місцевої поліції, конфлікт довкола санаторію триває вже не перший рік.

"Цей господарський конфлікт точиться вже який рік поспіль, сьогодні прибув новий директор з судовими виконавцями в супроводі представників приватної охоронної агенції з метою взяти під контроль підприємство", - додав Форостяк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про захоплення санаторію в Одесі групою невідомих. Як повідомляє місцеве видання "Думская", "права на санаторій оспорюють один у одного Міністерство юстиції і "Укрпрофоздоровниця".