ua en ru

Всередині захопленої будівлі поліції в Єревані знаходяться близько 25 осіб

Всередині захопленої будівлі поліції в Єревані знаходяться близько 25 осіб Фото: захоплення будівлі поліції в Єревані

У заручниках знаходиться 8 поліцейських, а також глави поліції Єревану і Вардана

Всередині захопленої будівлі поліції в Єревані (Вірменія) знаходяться близько 25 осіб. Про це повідомив журналістам опозиційний депутат Нікол Пашинян, який веде переговори з особами, які захопили будівлю поліції, повідомляє "Новини-Вірменія".

Як повідомляється, озброєні люди захопили будівлю поліції в Єревані, утримують заступника глави поліції Вардана Єгіазаряна, заступника начальника поліції Єревана Валерія Осипяна і ще близько восьми поліцейських.


"Співробітники поліції роззброєні. Один з нападників поранений і втратив багато крові. Крім того, люди, які захопили будівлю дозволили госпіталізувати поліцейського, який страждає гіпертонією", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, згідно з поширеною заяв, озброєні люди є прихильниками арештованого лідера радикальної опозиційної організації "Установчий парламент" Жирайра Сефиляна, які вимагають його звільнення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вірменії поширюють дезінформацію про "початок збройного повстання" у зв'язку із захопленням будівлі поліції в Єревані.