ua en ru

Захарченко створює особистий "штурмовий батальйон"

Захарченко створює особистий "штурмовий батальйон" Фото: Олександр Захарченко

Батальйон буде підпорядковуватися безпосередньо "керівнику" ДНР

"Голова" так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) Олександр Захарченко створює на базі бандформування "Сомалі" особистий "штурмовий батальйон". Про це йдеться в повідомленні групи "Інформаційний спротив" в Facebook.

"На базі бандформування "Сомалі" керівництво ДНР (А. Захарченко) створює "штурмовий батальйон", який буде підпорядковуватися безпосередньо керівнику ДНР. Командиром нового НВФ призначений терорист "Гіві" (М. Толстих)", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим наголошується, що в лавах бойовиків спостерігається різке зниження дисципліни, процвітає зловживання спиртними напоями, використання зброї в нетверезому стані, що призводить до жертв серед мирного населення, а також фіксуються сутички між бандформуваннями за сфери впливу на території ДНР.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».На протяжении суток боевики открывали неприцельный огонь из с...

Posted by Dmitry Tymchuk on 27 сентября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в жовтні на Донбасі може пройти ротація російських військових, яких відправлять до Сирії.