ua en ru

Захарченко вважає недоцільним об'єднання ДНР і ЛНР

Самопроголошений прем'єр-міністр так званої "Донецької Народної Республіки" Олександр Захарченко вважає недоцільним об'єднання так званих Донецької та Луганської Народних Республік.

Самопроголошений прем'єр-міністр так званої "Донецької Народної Республіки" Олександр Захарченко вважає недоцільним об'єднання так званих Донецької та Луганської Народних Республік. Про це Захарченко заявив на зустрічі з колективом Макіївського коксохімічного комбінату, повідомляє інформаційне агентство "Новоросія."

"У ЛНР зараз теж вибори. Але розвиток республік різне, картина в республіках різна. Поєднувати в даний момент дві республіки недоцільно. З однієї нормальної і однієї, яка до цього йде, зробити одну ненормальну - недоцільно", - сказав Захарченко.
При цьому він бачить перспективи у розвитку Новоросії: "Подивіться, які мітинги йдуть в Харкові та інших регіонах. Зараз вони дивляться, як у нас все йде".

Захарченко також заявив, що Україну чекає дефолт не пізніше грудня.

"Я спілкуюся з Києвом, знаю там ситуацію. Грошей немає. Війна обходиться дуже дорого, щодня вони витрачають 5-6 млн дол", - заявив Захарченко.