ua en ru

Захарченко представив Миколу Чинчина на посаді нового очільника Головного слідчого управління МВС України

Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко представив Миколу Чинчина на посаді нового очільника Головного слідчого управління МВС України.

Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко представив Миколу Чинчина на посаді нового очільника Головного слідчого управління МВС України. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Міністр наголосив на тому, що на сьогодні перед слідчим апаратом органів внутрішніх справ поставлені дуже відповідальні завдання - забезпечення дієвої роботи в умовах нового КПК, дотримання конституційних прав громадян та підвищення довіри населення до міліції.

За словами очільника правоохоронного відомства, залишаються й проблемні питання, які необхідно вирішувати комплексно. Це стосується розслідування службових злочинів, підслідність яких передана з прокуратури до ОВС, а також інших проблемних питань в діяльності слідчих підрозділів.

Чинчин Микола Миколайович народився 31 січня 1977 р. в смт.Ялта Першотравневого району Донецької області. Освіта вища, у 1999 році закінчив Донецький національний університет, у 2004 році - Харківську національну академію ім. Я. Мудрого.

З липня 2002 р. по березень 2013 р. працював на різних посадах в органах прокуратури. У березні 2013 р. був призначений заступником начальника Головного слідчого управління - начальником управління розслідування тяжких злочинів МВС України.

19 серпня наказом МВС України Микола Чинчин призначений начальником Головного слідчого управління Міністерства внутрішніх справ України.