ua en ru

Висунуті нові звинувачення проти Манафорта

Висунуті нові звинувачення проти Манафорта Фото: Пол Манафорт (youtube.com/NBC News)

Документ складено в окружному суді округу Колумбія

Нові звинувачення, висунуті проти колишніх працівників передвиборного штабу Дональда Трампа Пола Манафорта і Ріка Гейтса, офіційно зафіксовані в судовому документі. Про це передає "Голос Америки".

"Нові кримінальні звинувачення, висунуті спецпрокурором Робертом Мюллером проти колишніх працівників передвиборного штабу Дональда Трампа Пола Манафорта і Ріка Гейтса, офіційно зафіксовані в судовому документі та скріплені печаткою", - інформує видання.

Повідомляється, що документ складено в окружному суді округу Колумбія, який займає одну сторінку, не дозволяє судити про характер звинувачень.

Відзначається також, що тижнем раніше офіс спецпрокурора Мюллера "повідомив в іншому судовому документі про виявлення "додаткових кримінальних дій" Манафорта у зв'язку з деякими випадками шахрайства і змови в банківській сфері, що належать до позики на придбання Манафортом будинку в Ферфаксі, , Вірджинія".

Нагадаємо, проти Пола Манафорта і Річарда Гейтса пред'явили офіційні звинувачення в отриманні десятків мільйонів доларів протягом десятирічної роботи, пов'язаної з Україною. Також їх звинувачують у приховуванні банкових рахунків, де вони ці гроші зберігали, і в поданні неправдивої інформації Міністерству юстиції про свою діяльності в Україні.