ua en ru

Заборгованість підприємств перед "Нафтогазом" зменшилася на 0,3 млрд гривень

Заборгованість підприємств перед "Нафтогазом" зменшилася на 0,3 млрд гривень Фото: заборгованість підприємств перед "Нафтогазом" зменшилася

Заборгованість підприємств перед "Нафтогазом" становить близько 31,4 млрд гривень

Заборгованість підприємств-боржників перед НАК "Нафтогаз України" за використаний природний газ зменшилася на 0,3 млрд гривень і склала 31,4 млрд гривень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Нафтогазу".

"Станом на 10 травня 2017 р. сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ та прямих промислових споживачів перед НАК «Нафтогаз України» складає 31,4 млрд грн. В порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 0,3 млрд грн (0,9%)", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що заборгованість ПАТ "Київенерго" за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень зменшилася на 44 млн гривень (1,1%).

Заборгованість підприємств ТКЕ та ТЕЦ за тиждень зменшилась на 270 млн гривень (1%).

Повідомляється, що заборгованість підприємств, що виробляють електроенергію, та заборгованість прямих промислових споживачів за тиждень не змінилася.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заборгованість підприємств-боржників перед НАК "Нафтогаз України" за використаний природний газ зменшилася на 0,7 млрд гривень.