ua en ru

Заборгованість підприємств перед "Нафтогазом" становить 20,9 млрд грн

Заборгованість підприємств перед "Нафтогазом" становить 20,9 млрд грн Фото: заборгованість підприємств перед "Нафтогазом" зменшилася на 164 млн гривень

Заборгованість прямих промислових споживачів за минулий тиждень збільшився на 24 млн гривень

Сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ і прямих промислових споживачів перед НАК "Нафтогаз України" за станом на 31 травня 2016 року становить 20,9 млрд гривень, що на 164 млн гривень (0,8%) менше заборгованості минулого тижня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Нафтогазу".

Заборгованість ТКЕ та ТЕЦ за минулий тиждень зменшилася на 186 млн гривень (1,0%). Борг ТЕЦ за природний газ для виробництва електроенергії збільшився на 2 млн гривень (0,1%), борг прямих промислових споживачів збільшився на 24 млн гривень (2,3%) .


ПАТ "Київенерго", порівняно з минулим тижнем, зменшило свою заборгованість на 53 млн гривень (6,0%). Сумарна заборгованість підприємства становить близько 826 млн грн.

Нагадаємо, раніше "Київенерго" спростувало інформацію про рішення Київського апеляційного господарського суду (КАГС) про стягнення понад 75 млн гривень на користь "Нафтогаз України"