ua en ru

Заборгованість перед пенсіонерами зони АТО досягла 3,7 млрд грн, - ДонОДА

Заборгованість перед пенсіонерами зони АТО досягла 3,7 млрд грн, - ДонОДА
Загальна сума державного боргу перед пенсіонерами зони АТО досягла 3,7 млрд грн при середньомісячній потребі на виплату в 1,2 млрд грн.

Загальна сума державного боргу перед пенсіонерами зони АТО досягла 3,7 млрд грн при середньомісячній потребі на виплату в 1,2 млрд грн. Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації.

У прес-службі повідомляють, що на сьогодні не отримують пенсії понад 600 тисяч жителів Донецької області, які проживають в зоні АТО.

У той же час станом на кінець жовтня по питанню переведення виплати пенсій управління Пенсійного фонду, розташовані на територіях, підконтрольних української влади, звернулося 160 тис. пенсіонерів, або більше 20% від числа людей даної категорії, які проживають у зоні АТО.

Всього в Донецькій області на сьогодні проживає 1 млн 386,3 тис. пенсіонерів. Середній розмір пенсії складає 1 млн 792,60 грн.

Нагадаємо, раніше прес-центру РНБО повідомили, що українська влада профінансували пенсії та грошову допомогу для жителів 37 районів і міст Донбасу.