ua en ru

Затриманих в Іспанії українських моряків передадуть у суд першої інстанції Мадрида

Затриманих в Іспанії українських моряків передадуть у суд першої інстанції Мадрида Фото: українських моряків передадуть в суд (Pixabey)

Затримані за підозрою в контрабанді наркотиків українські моряки перебувають в Альмерії

Затриманих в Іспанії українських моряків екіпажу судна Lady Boss передадуть у суд першої інстанції Мадрида. Про це повідомляє DW.

"Затримані в Іспанії за підозрою в контрабанді наркотиків українські моряки перебувають в установі утримання у місті Альмерія на південному сході Іспанії. Очікується, що вони постануть перед судом в Мадриді", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, в суботу, 12 серпня 2017 року, представник Міністерства закордонних справ України (МЗС) Василь Кирилич заявив, що моряків передадуть у суд першої інстанції міста Мадрид.

Зазначимо, неподалік порту Альмерія іспанські правоохоронці 8 серпня 2017 року затримали судно Lady Boss, яке йшло під прапором Коморських островів. У складі його екіпажу перебували 11 громадян України і двоє громадян Болгарії.

Так, під час проведення обшуку на борту судна було виявлено наркотичні речовини - 600 мішків гашишу вагою близько 18 тонн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МЗС України підтвердило затримання українських моряків судна Lady Boss в Іспанії, їхній стан оцінюється як задовільний.