ua en ru

Затримання Саакашвілі: у центрі Києва перекрито рух на трьох вулицях

Затримання Саакашвілі: у центрі Києва перекрито рух на трьох вулицях Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Затримання Саакашвілі відбулося сьогодні у Києві

У центрі Києва сьогодні, 5 грудня 2017 року через сутички на місці затримання Михайла Саакашвілі (лідер "Руху нових сил") перекрито рух на трьох вулицях, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, перекрито рух на Хрещатику, вулиці Грушевського та Європейській площі.

Затримання Саакашвілі: у центрі Києва перекрито рух на трьох вулицяхЗатримання Саакашвілі: у центрі Києва перекрито рух на трьох вулицяхЗатримання Саакашвілі: у центрі Києва перекрито рух на трьох вулицях

Фото: у центрі Києва перекрито рух на трьох вулицях (РБК-Україна)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на місці затримання Саакашвілі автобус з політиком блокують близько 200-300 активістів. На місці затримання Саакашвілі активісти блокують виїзд машини з політиком. Разом з тим, тактичні підрозділи поліції намагаються зробити коридор для виїзду авто.

Зазначимо, в Києві на вулиці Костьольній, де проживає екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі, якого сьогодні затримали правоохоронці, почалися сутички. Активісти не пропускаю машину, в якій знаходиться Саакашвілі, крім того вони намагаються перегородити дорогу припаркованими машинами. Як повідомляє кореспондент РБК-Україна, активісти намагаються розбити автомобіль, в якому знаходиться політик. У свою чергу силовики намагаються спустити машину, в якій знаходиться Саакашвілі, на Європейську площу.