ua en ru

Затримання Саакашвілі: автобус з політиком блокують близько 300 активістів

Затримання Саакашвілі: автобус з політиком блокують близько 300 активістів Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Саакашвілі затриманий у Києві

На місці затримання Михайла Саакашвілі (лідера "Руху нових сил") автобус з політиком блокують близько 200-300 активістів, передає кореспондент РБК-Україна.

Мітинг прихильників Саакашвілі. Наживо

Опубліковано РБК-Україна 5 грудня 2017 р.

Так, на місці затримання Саакашвілі активісти блокують виїзд машини з політиком. Разом з тим, тактичні підрозділи поліції намагаються зробити коридор для виїзду авто.

Затримання Саакашвілі: автобус з політиком блокують близько 300 активістівЗатримання Саакашвілі: автобус з політиком блокують близько 300 активістів

Фото: активісти блокують виїзд машини з Саакашвілі (РБК-Україна)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на вулиці Костьольній, де проживає екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі, якого сьогодні затримали правоохоронці, почалися сутички. Активісти не пропускаю машину, в якій знаходиться Саакашвілі, крім того вони намагаються перегородити дорогу припаркованими машинами. Як повідомляє кореспондент РБК-Україна, активісти намагаються розбити автомобіль, в якому знаходиться політик. У свою чергу силовики намагаються спустити машину, в якій знаходиться Саакашвілі, на Європейську площу.

Зазначимо, в ході сутичок під час затримання Саакашвілі постраждали кілька правоохоронців. Крім того, прес-секретар Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко зазначив, що активісти заважають проведенню слідчих дій, разом з тим, поліція і Нацгвардія зупиняють ці перешкоди.