ua en ru

Затримання Саакашвілі: у Раді в 16:00 виступлять Луценка і Грицак

Затримання Саакашвілі: у Раді в 16:00 виступлять Луценка і Грицак Фото: затримання Михайла Саакашвілі відбулося сьогодні у Києві (УНІАН)

Затримання Саакашвілі відбулося сьогодні у Києві

У ході засідання Верховної Ради України сьогодні, 5 грудня 2017 року, у зв'язку із затриманням Михайла Саакашвілі (лідер "Руху нових сил") о 16:00 виступлять генпрокурор Юрій Луценко і глава Служби безпеки України Василь Грицак. Про це йдеться у повідомленні на сайті Ради.

"Керівники фракцій під час перерви провели консультації. Після закінчення перерви А.Парубій надав слово голова фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко, яка повідомила, що керівники фракцій домовилися запросити на 16-у годину сьогодні керівників правоохоронних органів для інформування народних депутатів щодо ситуації, яка зараз розгортається навколо колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Парубій поставив на голосування пропозицію голів фракцій "Блок Петра Порошенка" і "Народний фронт" про запрошення на пленарне засідання на 16-у годину та заслуховування Луценка, Грицака та керівників правоохоронних органів. Таку пропозицію підтримали 216 нардепів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що затримання Саакашвілі пов'язують зі сприянням політика учасникам злочинних організацій.