ua en ru

Затримання Саакашвілі: політика помістили в ізолятор

Затримання Саакашвілі: політика помістили в ізолятор Фото: Михайло Саакашвілі (РБК-Україна)

Затримання Саакашвілі провели згідно постанови про розшук

Затримання Михайла Саакашвілі (лідера "Руху нових сил") провели згідно постанови про розшук, на даний момент політика вже помістили в ізолятор тимчасового утримання. Про це у Facebook повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Згідно з постановою про розшуку працівники Нацполції виявили місцезнаходження Саакашвілі на вулиці Відрадній міста Києва та затримали його. Затриманого поміщено в ізолятор тимчасового утримання", - повідомив Луценко.

За його словами, слідство звернеться до суду з клопотанням про обрання Саакашвілі запобіжного заходу.

"Як і обіцяли, силовики зробили все, щоб уникнути крайніх силових дій і крові", - додав Луценко.

Згідно постанови про розшук працівники Нацполіції виявили місцеперебування М. Саакашвілі на вул Відрадній міста Києва та...

Опубліковано Юрієм Луценком 8 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Саакашвілі затримали і везуть до управління Служби безпеки України в Києві.

Зазначимо, Саакашвілі кілька днів переховувався від правоохоронців у наметовому містечку під Верховною Радою після того, як 5 грудня працівники Генпрокуратури і Служби безпеки провели обшук в його квартирі і намагалися затримати, проте їм завадили прихильники політика. Саакашвілі підозрюють у сприянні учасникам злочинних організацій та приховуванні їхньої злочинної діяльності. Крім того, за даними слідства, його діяльність фінансувало оточення колишнього президента України Віктора Януковича.