ua en ru

Затримання Саакашвілі: опубліковано відео

Затримання Саакашвілі: опубліковано відео Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Саакашвілі затриманий у Києві

Опубліковано відео затримання Михайла Саакашвілі в Києві. Відповідне відео на своїй сторінці в Facebook розмістив прокурор Генеральної прокуратури України Владислав Куценко.

Ексклюзивне відео щодо затримання Саакашвілі на даху будинку...

Опубліковано Vladislav Kutsenko 5 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що затримання колишнього керівника Одеської державної адміністрації Михайла Саакашвілі пов'язують з сприянням політика учасникам злочинних організацій.

"5 грудня 2017 року співробітники СБУ спільно з Генеральною прокуратурою України в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 256 Кримінального кодексу України, затримали за місцем проживання в Києві Михайла Саакашвілі. Правоохоронці, в присутності адвоката Саакашвілі, оголосили йому про підозру в вчиненні злочину", - повідомляли в прес-службі Служби безпеки України.

Разом з тим, джерела РБК-Україна в силових структурах повідомили, що Саакашвілі можуть звинуватити в замаху на конституційний лад України.

"Нібито зафіксовані контакти його та його помічників з росіянами та представниками групи екс-регіонала-втікача Сергія Курченка", - повідомили співрозмовники РБК-Україна.