ua en ru

Затримання Саакашвілі: у ГПУ розповіли, на чиїй квартирі затримали політика

Затримання Саакашвілі: у ГПУ розповіли, на чиїй квартирі затримали політика Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Затримання Саакашвілі сталося на квартирі діючого співробітника поліції

Затримання Михайла Саакашвілі (лідера "Руху нових сил") сталося на квартирі діючого співробітника поліції. Про це РБК-Україна повідомили джерела в Генеральній прокуратурі.

"На квартирі діючого працівника поліції", - повідомили джерела про місце затримання Саакашвілі.

Відзначимо, за даними ТСН, Саакашвілі затримали на квартирі Юрія Покиньбороди, який раніше обіймав посаду начальника головного управління Національної поліції у Луганській області. У 2016 році він очолив один з департаментів Нацполіції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що для Саакашвілі можуть попросити більш суворий запобіжний захід, ніж домашній арешт у зв'язку з тим, що при спробі затримання у вівторок йому з допомогою прихильників вдалося уникнути доставки на допит. У прокуратурі вже заявили, що звернуться до суду з клопотанням для обрання запобіжного заходу Саакашвілі 9 грудня.

Михайла Саакашвілі повторно затримали в Києві ввечері 8 грудня. У поліції зазначили, що політика доставили в управління Служби безпеки України на підставі оголошення в розшук. Зазначимо, Саакашвілі підозрюють в отриманні фінансування від оточення екс-президента України Віктора Януковича.