ua en ru

Затриманий мер Риги Ніл Ушаков

Затриманий мер Риги Ніл Ушаков Фото: Ніл Ушаков (flickr.com/saeima)

Раніше правоохоронці провели обшуки в кабінеті і за місцем проживання мера Риги

Правоохоронці затримали мера Риги Ніла Ушакова. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення колишнього депутата ризької думи Руслана Панкратова, опубліковане в Facebook.

"KNAB затримав мера міста Риги і зараз везе його в слідчий ізолятор", - написав Панкратов.

Нагадаємо, місцеве агентство Leta раніше повідомляло, що в робочому кабінеті і за місцем проживання мера Риги пройшли обшуки.

Кілька працівників антикорупційного бюро прийшли близько 12:00 за місцевим часом в Ризьку думу. Цю інформацію з посиланням на власні джерела підтверджує агентство BNS. Обшуки пройшли в кабінеті Ушакова і у нього вдома. За даними кореспондентів латвійської телерадіокомпанії LSM, з кабінету Ушакова вийшли шість співробітників KNAB. З собою працівники відомства забрали кілька портфелів і поліетиленовий мішок.

Відзначається, що приміщення співробітники правоохоронних органів залишили у супроводі директора юридичного управління Думи Яніса Лиепиньша.

Агентство писало, що в Бюро по запобіганню та боротьбі з корупцією пізніше підтвердило, що в рамках кримінального процесу співробітники відомства провели невідкладні процесуальні дії.