ua en ru

Коли ми забили, хлопці спробували зберегти результат, - Ребров

Коли ми забили, хлопці спробували зберегти результат, - Ребров Фото: Сергій Ребров

Тренер "Динамо" - про першому матчі в ЛЧ

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров висловився про програному матчі "Наполі" на страті Ліги Чемпіонів. Про це повідомляє сайт команди.

"Мені немає в чому дорікнути хлопців. Вони старалися, йшли вперед, створювали моменти. Я вдячний Циганкову, який вийшов в такому віці на такому рівні і показав хорошу гру. В цілому, за віддачею, за бажанням хлопці показали, що у нас є команда. Ми намагаємося стримати Сидорчука. Звичайно, це порушення дисципліни. Це ненормально, маючи ігрову картку, симулювати. Але суддя повинен також розуміти, на такому рівні", - сказав Ребров.

"У кінцівці першого тайму. Коли ми забили гол, відчули впевненість, як і в матчі з «Шахтарем». Ми обов'язково розберемо гру. На полі психологія вирішує все. Хлопці забили м'яч і, напевно, хотіли зберегти результат. Саррі дуже добре вивчав гру нашої команди. Голи, які забили, моменти, які створили. Це все завдяки гарному розбору нашої гри. Використовували зони Макаренко, простір за спинами. Дуже добре підготувалися", - додав тренер.

Нагадаємо, гра завершилася перемогою "Наполі" 2:1.