ua en ru

Забили б пенальті - було б все трохи по-іншому, - тренер "Ворскли"

Забили б пенальті - було б все трохи по-іншому, - тренер "Ворскли" Фото: Василь Сачко

Тренер полтавської команди не втрачає надії

Якби ФК "Ворскла" змогла реалізувати пенальті на 63-й хвилині матчу зі словацькою "Жиліною", результат матчу міг би бути іншим. Про це заявив головний тренер "Ворскли" Василь Сачко на післяматчевій прес-конференції в "Жиліні", передає прес-служба полтавського клубу.

"Жиліна - дуже непогана команда. Вони почали жваво. Створювали моменти за рахунок стандартів. Спочатку ми планували грати від оборони. Хлопці хвилювалися і це відчувалося. Хлопці боялися за результат, боялися помилитися. Пропустили м'яч. У другому таймі зробили корективи, заспокоїлися, вирівняли гру. Створили кілька моментів, заробили пенальті. Забили б пенальті - було б все трохи по-іншому. Дуже прикро, що наш воротар отримав травму. Залишилися вдесятьох і дали фору Жиліні. Але все буде вирішуватися в грі в Полтаві", - упевнений Сачко.

У той же час тренер полтавчан вірить, що для його команди не все скінчено.

"Ми програли сьогодні 2:0, але нічого не закінчилося. У нас сьогодні 4 футболісти дебютували в Лізі Європи. Тому було хвилювання. Боялися грати, брати на себе гру. Так, ми навмисне грали від оборони. У другому таймі внесли корективи. Найголовнішим було заспокоїти гру. У нас було небагато моментів, але вони були. Був 11-тиметровый. Ми можемо і будемо грати, будемо боротися в Полтаві", - заявив вогню.

При цьому Сачко сподівається, що один з лідерів команди Артем Громов, який отримав вчора пошкодження, зуміє відновитися до матчу-відповіді.

Нагадаємо, 30 липня 2015 р. в першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи полтавська "Ворскла" поступилася у виїзному матчі словацькій "Жиліні" з рахунком 2:0. Матч-відповідь відбудеться через тиждень, 6 серпня.