ua en ru

За 10 місяців 2006 р. обсяги реалізації харчової продукції в Дніпропетровській обл. зросли на 8,9%, до 4,1 млрд грн.

Обсяг реалізованої продукції харчової та переробної промисловості в Дніпропетровській області за 10 місяців 2006 р. склав 4,1 млрд грн, що на 8,9% більше, ніж у минулому році. Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської облдержадміністрації. У натуральному виразі обсяги виробництва зросли наступним чином: м'яса - на 13,4%, молока та вершків сухих — на 28,4%, дитячого харчування на молочній основі - на 10,6%, крохмалю - на 31,7%, дріжджів - на 17,8%, макаронних виробів – на 10,3%, цукру - на 4,1 %, безалкогольних напоїв на - 8,2%, соків натуральних - на 40%. На сьогодні 12 підприємств галузі здійснюють випуск продукції за міжнародними системами якості ISO 9001/2000.