ua en ru

За добу в зоні АТО загинули 7 силовиків і 33 поранено, - прес-центр

За добу в зоні антитерористичної операції в східних областях України загинули семеро силовиків і 33 людини поранено.

За добу в зоні антитерористичної операції у східних областях України загинули семеро силовиків і 33 людини поранено. Про це повідомляє прес-центр АТО.

"00:45-02:00 здійснено обстріл позицій з БМ-21 "Град". За попередніми даними, вогонь вівся з боку кордону РФ: блокпост у районі Краснодону - поранено 10 військовослужбовців; блокпост населений пункт Нижнє Деревечко - загинув 1, отримали поранення - 3; в районі населеного пункту Дяково - поранення отримали 10", - йдеться в повідомленні.

Також терористами зроблені мінометні обстріли н.п. Теплична, м. Рубіжне, н.п. Кряківка.

Крім того, бойовики з 1:20 до 1:35 обстріляли з міномета інженерну переправу в районі н.п. Кожевня. З 1:30 до 1:35 бойовики обстріляли пропускний пункт Дяково, в результаті загинула 1 особа та 4 отримали поранення. З 4:15 до 5:00 бойовики обстріляли блокпости н.п. Дубрівка.

"Втрати за добу - загинуло 7, поранено 33 військовослужбовці", - наголосили у прес-центрі.

Водночас, за даними керівника Центру військово-політичних досліджень, представника групи "Інформаційний опір" (ІО) Дмитра Тимчука, за ніч у зоні антитерористичної операції у східних областях України загинуло троє силовиків і 23 людини поранено.

Нагадаємо, вчора Президент Петро Порошенко під час наради із силовиками заявив про те, що за кожне життя українських військових бойовики заплатять сотнями своїх.