ua en ru

За добу бойовики в зоні АТО 7 разів обстріляли блокпости та позиції ВСУ, - інфоцентр РНБО

За добу бойовики в зоні АТО виробили 7 обстрілу блокпостів і позицій Збройних сил України (ЗСУ).

За добу бойовики в зоні АТО виробили 7 обстрілу блокпостів і позицій Збройних сил України (ЗСУ). Про це в ході брифінгу заявив представник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Незважаючи на оголошення українською стороною режиму припинення вогню, терористи продовжують проводити обстріл блокпостів і збройні напади на підрозділи ЗСУ в Донецькій і Луганській областях. Протягом доби незаконними збройними формуваннями скоєно 7 обстрілу в районі Слов'янська, Кривий Луки і Краматорська", - заявив Андрій Лисенко.

Також, за інформацією інфоцентру РНБО, 25 червня був здійснений обстріл блокпоста ВСУ біля селища Іванівка Донецької обл. - напад було відбито.

"Сьогодні вранці стався обстріл позицій сил АТО в районі аеродрому Краматорськ. Вогнем у відповідь наші військові змусили нападників відступити. Сьогодні ж група терористів в кількості до 10 чоловік обстріляла блокпост ВСУ біля Донецька - українські військові дали гідну відсіч: один убитий терорист, з боку наших військових постраждалих немає", - заявив Лисенко.