ua en ru

За останні роки "зелена" ідеологія в Україні стрімко набрала популярність, - лідер партії "Зелені" Олександр Прогнімак

За останні кілька років «зелена» ідеологія в країні стрімко набрала популярність, впевнений лідер партії «Зелені» Олександр Прогнімак.
«Українці хочуть дихати свіжим повітрям, пити якісну воду, жити на чистій землі, харчуватися продуктами без ГМО. І тільки партія «Зелені» приділяє головну увагу відстоювання реальних потреб громадян. Наша політсила - одна з небагатьох, хто не тільки пропагує важливі ідеї для країни, але і добивається їх реалізації. Ніхто не зможе дорікнути нас в розбіжності слова і справи», - зазначив Прогнімак.
Він підкреслив, що влада - не самоціль для його партії, але лише механізм реалізації «зелених» ідей і даних обіцянок. «Завдяки ефективно вибудуваній роботі з виборцем і «зеленій» ідеології, близької кожному українцеві, за лічені місяці наша партія стала відома по всій країні. Ми не використали віртуальну пропаганду в ЗМІ, не поливали брудом інші партії, а спілкувалися безпосередньо з виборцем. І українці нам повірили», - сказав Прогнімак.
Він також додав, що партія «Зелені» позиціонує себе як третя альтернативна сила в країні. «Ми - конструктивна опозиція. Ми толерантно ставимося і до влади, і до опозиції. І готові співпрацювати з усіма політичними силами в парламенті, які поділяють «зелені» ідеї. Я впевнений: на парламентських виборах 2012 р. оцінка виборцем нашої партії «Зелені» буде красномовнішою від будь-яких слів», - резюмував лідер партії.