ua en ru

За I кв. 2012 р. до дисциплінарної відповідальності притягнуто 9 керівників територіальних органів земресурсів

За I кв. 2012 р. до дисциплінарної відповідальності притягнуто 9 керівників територіальних органів земельних ресурсів, що на 30% більше, ніж за відповідний період минулого року. Про це повідомляє прес-служба Державного агентства земельних ресурсів України.


«За недоліки в роботі винесено догану начальнику ГУ Держкомзему в Полтавській області Григорію Шарому, першому заступнику начальника ГУ Держкомзему у Тернопільській області Михайлу Воляку. До першого заступника начальника ГУ Держкомзему у Київській області Віталія Степанюка застосовано захід дисциплінарного впливу у вигляді затримки до одного року у призначенні на вищу посаду. Оголошено догани в.о. начальника відділу Держкомзему у Згурівському районі Київської області Світлані Великодній, начальнику відділу Держкомзему у м. Васильків Київської області Євгенії Савченко, начальнику міськрайонного управління Держкомзему у м. Черкаси та Черкаському районі Віктору Харченку, в.о. начальника відділу Держкомзему у Красногвардійському районі АР Крим Анатолію Федосієнку, начальнику відділу Держкомзему у Любашівському районі Одеської області Оксані Дехтяренко. Також за незалежне виконання службових обов'язків до начальника управління Держкомзему у Ратнівському районі, що на Волині, застосовано захід дисциплінарного впливу у вигляді затримки до одного року у присвоєнні чергового рангу», - сказано в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, що, згідно з перевіркою територіальних управлінь земельних ресурсів в Києві та Київський області, у їх роботі виявлені чисельні порушення.

Головою Держземагентства є Сергій Тимченко.