ua en ru

В Києво-Святошинському районі виявлено велику кількість незареєстрованої земельної документації

В управлінні Держкомзему Києво-Святошинського району (Київська обл.) виявлено велику кількість документів із землеустрою, які не зареєстровані. Про це йдеться в довідці про результати проведення перевірки організації діяльності територіальних органів Держкомзему у Києві та Київській області, копія якої є в розпорядженні РБК-Україна.

«За 2011 р. в управлінні (Держкомзему Києво-Святошинского району) зареєстровано 387 заяв стосовно визначення та присвоєння кадастрового номеру земельним ділянкам, кількість ділянок, по яких визначено кадастровий номер - 0, тобто з порушенням встановлених строків присвоєно (або не присвоєно) 387 кадастрових номерів», - сказано, зокрема, в довідці. Загалом Києво-Святошинське управління Держкомзему за цей час зареєструвало та видало громадянам 5084 державних актів на земельну власність.

Начальником управління Держкозему в Києво-Святошинському районі є Олександр Сафошин. Головою Держземагентства є Сергій Тимченко.

Перевірка діяльності територіальних органів Держкомзему проводилась з 14 по 16 березня ц.р., відповідно до протокольного доручення Кабміну №16 від 5 березня 2012 р. та на підставі відповідного наказу Мінагропрому №116 від 12 березня ц.р.