ua en ru

ПЗЗ перешкоджає перевірці своєї діяльності, - Мінінфраструктури

ГО "Південно-Західна залізниця" перешкоджає проведенню перевірки діяльності підприємства. Про це заявив сьогодні на брифінгу заступник міністра інфраструктури України Володимир Омельян, передає кореспондент РБК-Україна.

"Заяви Південно-Західної залізниці та її працівників наводять на думку щодо намірів уникнути державного контролю та не допустити проведення ретельної перевірки щодо діяльності підприємства", - заявив Омелян.

Він висловив сподівання, що ці дію не будуть підтримані залізничниками Південно-західної залізниці і вони підтримують дії міністерства.

"Ми не віримо, що це - підтримка колективом Кривопішина (відстороненого керівника Південно-західної залізниці - ред.). Ми готові до відвертої розмови щодо стану Південно-західної залізниці. Але ті дії, які вже були вчинені, зокрема блокування кабінету керівника з боку невідомих в камуфляжі, які були введені в кабінет посадовими особами Південно-західної залізниці, відверте ігнорування закону і своїх обов'язків рядом представників Південно-західної залізниці вказують на те, що відбувається фактична змова по залишенню Кривопішина на своїй посаді", - заявив Володимир Омелян.

Нагадаємо, раніше в ПЗЗ заявили про відмову виконувати наказ в. о. гендиректора "Укрзалізниці" Максима Бланка.