ua en ru

Ювентус - Реал 0-3: відео голів та огляд матчу

Ювентус - Реал 0-3: відео голів та огляд матчу Фото: "Ювентус" - "Реал" (twitter.com/realmadrid)

Дубль Роналду приніс мадридцям розгромну перемогу в Турині

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів першого матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між туринським "Ювентусом" і мадридським "Реалом".

Зустріч пройшла на полі стадіону "Альянц Арені" в Турині і завершилася з рахунком 3:0 на користь іспанської команди.

Роналду відкрив рахунок вже на третій хвилині, коли технічно переправив м'яч в сітку після прострілу Іско. Пізніше 33-річний португалець забив фантастичний гол - в падінні він влучно пробив "ножицями" через себе з навісу Дані Карвахаля. Ще один гол на рахунку захисника Марсело.

Ювентус - Реал 0-3: відео голів та огляд матчуЮвентус - Реал 0-3: відео голів та огляд матчуЮвентус - Реал 0-3: відео голів та огляд матчуЮвентус - Реал 0-3: відео голів та огляд матчуЮвентус - Реал 0-3: відео голів та огляд матчуЮвентус - Реал 0-3: відео голів та огляд матчуЮвентус - Реал 0-3: відео голів та огляд матчуЮвентус - Реал 0-3: відео голів та огляд матчуЮвентус - Реал 0-3: відео голів та огляд матчуЮвентус - Реал 0-3: відео голів та огляд матчу

На 66 хвилині гри за другу жовту картку з поля був видалений нападаючий "Ювентуса" Пауло Диба. Також через перебір жовтих карток матч пропустить капітан "вершкових" Серхіо Рамос.

Роналду міг оформити хет-трик - він влучив у поперечину, а пізніше занапастив ще два вигідні моменти. Але і без цього результат матчу практично гарантує команді Зінедіна Зідана вихід в півфінал. Поєдинок у відповідь відбудеться у Мадриді 11 квітня.

Ювентус - Реал 0-3: відео голів та огляд матчуФото: той самий гол Роналду (twitter.com/realmadrid)

Головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі: "Зараз потрібно зосередиться на чемпіонаті Італії, а вже потім в Мадриді постаратися зіграти в свій футбол. Я засмучений третім голом, оскільки до нього у нас були шанси виправити ситуацію у матчі-відповіді. Зараз же це неможливо" .

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан: "Кріштіану зараз знаходиться в хорошій формі. Решта в команді дуже раді за нього. Зараз потрібно відсвяткувати перемогу, а потім продумати план важкої роботи на майбутні два тижні, оскільки "Ювентус" просто так не здасться".