ua en ru

"Ювентус" підписав нового голкіпера Щенсни

"Ювентус" підписав нового голкіпера Щенсни Фото: Войцеха Щенсни

У новому клубі воротар буде грати під номером 23

Туринський "Ювентус" офіційно представив нового голкіпера поляків Войцеха Щенсни, який перебрався в Турин з англійського "Арсеналу". Про це повідомляє прес-служба клубу.

У новому клубі воротар буде грати під номером 23. Щенсни підписав контракт до 2021 року. Раніше повідомлялося, що туринці запропонували за поляка 9 мільйонів євро.

"Я дуже радий бути тут. Тиску не відчуваю, я тут, щоб допомогти команді і представляти її на найвищому рівні. У мене не було сумнівів при виборі команди. У футболі завжди є місце для вдосконалення", - сказав Щенсни.

Він розповів, що "Ювентус" є кращим вибором у моїй кар'єрі.

"Я готовий прийняти виклик. Мені 27 років, я хочу перемагати, думаю, це правильні думки. Кожен футболіст хоче бути успішним, і найкраще робити це, граючи за "Ювентус". Це команда, яка виграла все, тому я тут", - додав голкіпер.

Два останні сезони Щенсни провів у "Ромі" на правах оренди. У минулому сезоні він зіграв в 38 матчах серії А і пропустив 38 голів. На його рахунку також одна зустріч в Лізі чемпіонів і три пропущених м'ячі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голкіпер англійського "Арсеналу" і збірної Польщі Войцех Щенсни, який на правах оренди проводить сезон за "Рому", погодився перейти в "Наполі".