ua en ru

Ювентус - Барселона: Іспанці виграють фінал Ліги Чемпіонів

Ювентус - Барселона: Іспанці виграють фінал Ліги Чемпіонів Фото: "Ювентус" - "Барселона"

Туринці спробували, але не змогли

У Берліні на "Олімпійському" стадіоні у фіналі Ліги Чемпіонів зійшлися "Барселона" і "Ювентус". Перемогу здобув каталонський клуб.

Каталонці вважалися явним фаворитом перед фіналом. Але "Юве" показад себе гідним і міцним суперником, до останніх хвилин залишаючись в грі.

Рахунок був відкритий в самому дебюті матчу - Неймар отримав м'яч а фланзі, віддав на Іньєсту, той акуратно розібрався з захисником і відкотив під Раакитича, який завдав вирішального удару. Після голу "Барса" продовжила диктувати умови гри, володіючи м'ячем.

Тим не менш, "Ювентус" зміг забити. Карлос Тевес завдав непоганий удар, з яким впорався тер Штеген, але німецький голкіпер відбив прямо на Морату, який спокійно преправил м'яч у ворота.

"Юве" повстав, але незабаром "Барса" знову вийшла вперед схожим чином - Мессі пробив, Голкіпер відбив, а Суарес відправив м'яч у порожні ворота.

Туринці спробували відігратися, але з їх небезпечними ударами впорався тер Штеген. А перед самим кінцем гри "Барса" втекли у контратаку, яку точним ударом завершив Неймар.

"Ювентус" - "Барселона" 1:3
Голи:
Мората, 54 - Ракітіч, 4, Суарес, 68, Неймар, 90+6
Ювентус: Буффон, Ліхтштайнер, Барцальї, Бонуччі, Евра, Маркізіо, Пірло, Погба, Відаль (Перрейра, 79), Мората (Льоренте, 85), Тевес
Барселона: тер Штеген, Алвес, Піке, Маскерано, Альба, Ракітіч (Матьє, 90), Бускетс, Іньєста (Хаві, 77), Мессі, Суарес (Педро, 90+5), Неймар