ua en ru

Ющенко заперечує інформацію про фінансування передвиборної кампанії НУ Партією регіонів

Інформація про те, що фінансування передвиборної кампанії проводилося з джерел Партії регіонів не відповідає дійсності. Про це заявив екс-Президент, глава партії "Наша Україна" після засідання політради партії, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, на питання про те, чи є достовірною інформація про те, що існує документальне підтвердження фінансування виборчої кампанії партії "Наша Україна" Партією регіонів, яку озвучив виключений із НУ Сергій Бондарчук, Ющенко зазначив: "Я б вам радив не реагувати на те, що буде говорити цей пан... Ми направили звіт до Центральної виборчої комісії, як фінансувалася кампанія, щоденний по надходженнях і щоденний за видатками. У нас вся кампанія безготівкова. Цей звіт відкритий".

Крім того, Ющенко висловив задоволення тим, що сьогодні двома третинами складу політради партії було прийнято рішення про очищення лав партії. "Які б провокації проти партії не робили, скільки б козачків не засилали, а рано чи пізно настає політична відповідальність і те, що політрада двома третинами голосів, чистим голосуванням, кого потрібно вивела з партії, тих, хто не дотримувався статутної дисципліни... я думаю, що це жорсткі, але вкрай необхідні рішення", - додав екс-Президент.

Читайте також: "Батьківщина" фінансується з офшорів, - ГПУ