ua en ru

Юна фанатка прокинулася знаменитою після матчу збірної Росії в Бразилії

17-річна бельгійка Аксель Деслигер приїхала на чемпіонат світу в Бразилію нікому не відомою людиною, але після матчу Росія - Бельгія (0:1) в її житті стався крутий поворот.

17-річна бельгійка Аксель Деслигер приїхала на чемпіонат світу в Бразилію нікому не відомою людиною, але після матчу Росія - Бельгія (0:1) в її житті стався крутий поворот.

Під час матчу групового етапу за участю збірних Росії і Бельгії фотографи і оператор на стадіоні помітили у натовпі усміхнену біляву дівчину, на якій був наряд, виконаний у кольорах національного прапора Бельгії, при цьому на голові юної дами виявилася традиційна для фанатів "червоних дияволів" шапка з ріжками.

Вболівальниця була фотогенічною і яскравою, тому незабаром зображення дівчини з'явилося на великому екрані - це, в принципі, традиційне явище для чемпіонату світу, під час матчів оператори шукають на трибунах найяскравіших вболівальників і виводять їх особи на екран. На цьому всі, як правило, закінчується, але Деслигер показували ще дуже довго, а після матчу дівчина стала справжньою знаменитістю.

Фанатка зі світлим волоссям, в яскравому вбранні, з чарівною, при цьому трохи нахабною посмішкою, сподобалась вболівальникам. До свого здивування, Деслигер виявила, що на її сторінках у соцмережах з'явилася велика кількість "фоловерів" - нових шанувальників. Їх були десятки тисяч.

Фотографії бельгійки були розміщені в бразильських газетах, а головне, на 17-річну дівчину звернула увагу французька косметична компанія L'oreal, яка відправила своїх співробітників в Бразилію для піар-акції. Деслигер в результаті запропонували знятися в рекламному ролику компанії, і вона зробила це. На зйомках Аксель робили шикарну зачіску в салоні, показаний процес її створення.

Через деякий час відео з'явилося в Інтернеті і було переглянуто понад 600 тисяч разів. З'явилися повідомлення, ніби L'oreal укладе з Аксель повноцінний контракт, і вона може, таким чином, стати однією з моделей компанії.

Це схоже на диво, оскільки зазвичай дівчатам, щоб стати моделями і влаштуватися в такі відомі компанії, необхідно докласти масу зусиль, пройти велику кількість кастингів, а Деслигер досить було сходити на матч чемпіонату світу з футболу. Тепер вона може встати в один ряд з Дженніфер Лопес і Блейк Лайвлі, у яких є контракти з L'oreal.

У самій компанії, щоправда, згідно з даними l'express Style, поки спростовують факт укладення контракту з бельгійської вболівальницею.

Цікаво, що 19-річний приятель Аксель Деслигер залишився вдома, вирішивши не їхати в Бразилію за іспитів, і зараз він зізнався в тому, що сталося з подругою стало для нього великим одкровенням.

"Несподівано я побачив Аксель скрізь - в газетах, на телебаченні, в Facebook. Я здавав іспити, як раптом почалася вся ця галас навколо її імені. Всім хлопцям, звичайно, захотілося одружитися на ній". Приятель нової бельгійської знаменитості, правда, вірить, що подруга нікуди від нього не піде.