ua en ru

Юлія Ковалів очолить офіс Національної інвестиційної ради

Юлія Ковалів очолить офіс Національної інвестиційної ради Фото: Юлія Ковалів

Юлія Ковалів залишає посаду першого заступника міністра економіки та очолить офіс Національної інвестиційної ради. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні я залишаю Міністерство для нового виклику. Країні як ніколи потрібні інвестиції для економічного розвитку. Тому я присвячу свою наступну роботу зміні інвестиційного клімату та залученню інвесторів в якості керівника Офісу Національної інвестиційної ради при президентові України", - заявила Ковалів.

На посади в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України Юлія Ковалів пропрацювала 1,5 року.

"Я вірю в те, що нам вдалося закласти основи дійсно невідворотних змін. І пишаюся багатьма речами: знаковим законом "Про ринок природного газу", який ми писали разом з колегами з НКРЕКП; реформою державних підприємств, над якою ми невтомно працюємо з командою Мінекономрозвитку; змінами в антимонопольне законодавство, які ми ініціювали, і початком системної роботи над залученням інвестицій", - зазначила вона

Як повідомлялося, 29 серпня 2016 року в результаті ротації в команді президента Борис Ложкін покинув пост глави АП і зайняв посаду секретаря Національної інвестиційної ради на громадських засадах.