ua en ru

Ю.Луценко звинувачують у зловживанні службовим положенням, - В.Ар‘єв

Екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценко звинувачують у зловживанні службовим положенням. Про це заявив народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна самооборона" (НУ-НС) Володимир Ар'єв в інтерв'ю радіо "Свобода".
"Порушили кримінальну справу за те, що в 2009 р. міністр внутрішніх справ Ю.Луценко підписує документ про продовження оперативно-розшукових заходів у справі про отруєння Віктора Ющенка, яку на той момент вела Генпрокуратура", - зазначив В.Ар'єв.
В свою чергу, член парламентського комітету з питань правосуддя, депутат від фракції Партії регіонів (ПР) Вадим Колесніченко називає заяви про репресії безпідставними. "А хто такий Ю.Луценко? Лідер опозиції, впливова якась людина? У нього рейтинг нуль цілих, двадцять сім мільйонних відсотки... Тому розповідати про політичні репресії - це надувати мильну бульбашку", - заявив він.
Нагадаємо, вчора, 26 грудня, Ю.Луценко затримали 11 бійців спецпідрозділу Служби безпеки "Альфа" в присутності працівників прокуратури. Його затримано у справі отруєння екс-Президента України Віктора Ющенко.