ua en ru

Яценюк зробив зауваження Шеремета, Мусію і Денисовій через проблеми з виплатами по "Небесної сотні"

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зазначив неналежне виконання обов'язків міністра економічного розвитку і торгівлі Павла Шеремети, міністра охорони здоров'я Олега Мусія та міністра соціальної політики Людмили Денисової з-за проблем з виплатами по "Небесної сотні".

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зазначив неналежне виконання обов'язків міністра економічного розвитку і торгівлі Павла Шеремети, міністра охорони здоров'я Олега Мусія та міністра соціальної політики Людмили Денисовій через проблеми з виплатами по "Небесної сотні". Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр України Віталій Ярема, передає кореспондент РБК-Україна.

"Міністрам зроблено зауваження за неналежне виконання службових обов'язків - тим міністрам, які були причетні до проблем, пов'язаних із забезпеченням, у тому числі фінансових, родичів "Небесної сотні". Це міністр економіки, міністр охорони здоров'я, міністр соціальної політики", - сказав Ярема.

Також він повідомив, що сьогодні прийнято рішення про порядок притягнення до адміністративної відповідальності посадових осіб.
"Міністри тепер мають право подавати на своїх підлеглих подання, а тому доручено міністру охорони здоров'я, соцполітики, економрозвитку подати подання на відповідних осіб, у тому числі на їх звільнення із займаної посади", - додав Ярема.