ua en ru

Яценюк закликав Раду прийняти до виборів закони для стимулювання інвестицій у видобутку газу

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав Верховну Раду України проголосувати до позачергових виборів за законопроекти щодо стимулювання інвестиційної діяльності у видобутку природного газу.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав Верховну Раду України проголосувати до позачергових виборів за законопроекти щодо стимулювання інвестиційної діяльності у видобутку природного газу. Про це він заявив в ході засідання Кабінету міністрів, передає кореспондент РБК-Україна.

"У парламенті знаходяться два законопроекти щодо стимулювання інвестиційної діяльності у видобутку природного газу, які, на жаль, як завжди блокуються парламентом. І в першу чергу це стосується угод про розподіл продукції, які підписані Україною з компаніями Shell і Chevron. Я вкотре звертаюся до парламенту, який блокує ініціативи, ще до моменту виборів проголосувати за ці закони",- заявив Яценюк.

Нагадаємо, 12 вересня 2014 р. голова української філії компанії Shell компанії Грехем Тайлі заявив, що компанія Shell готова продовжувати роботу на Донбасі, незважаючи на складну ситуацію там.